avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare chirie medici rezidenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare chirie medici rezidenti

Medicii rezidenti pot beneficia de decontarea chiriei daca sunt repartizati la o specializare foarte departe de domiciliu?

Exista vreo lege in acest sens? Mi-o puteti indica, va rog?
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2021
device, utilizator
Cel mai recent răspuns: monicapopa ro , utilizator 19:50, 9 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti
HG nr. 339 din 26 martie 2008pentru aprobarea Normelor de administrare a locuinţelor construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe de care pot beneficia medicii rezidenţi şi alţi tineri specialişti din sistemul de sănătate
[ link extern ]
Medicii rezidenți pot beneficia de decontarea chiriei in situația în care nu există locuințe destinate închirierii din fondul locativ de stat?
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
monicapopa ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta anl dupa 35 de ani mariangal mariangal Buna ziua. Am 45 de ani si lucrez in invatamant ca profesor. Predau la o scoala in orasulk Focsani si fac naveta zilnic 80 km dus-intors. As dori sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)