O cunostiinta mostenit un apartament de la tatal sau decedat a facut succesiunea si in august a depus la sediul asociatiei copie dupa act mostenire si carte identitate precum si a completat o cerere de inscriere in asociatie.
Acum i-a venit intretinerea pe luna august si culmea tot tatal dansei era trecut ca proprietar si de asemenea era trecut de asemenea la plata intretinerii un numar de 2 persoane respectiv ea si tatal ei.
Cand s-a dus la administrator sa il intrebe cum se poate asa ceva i s-a spus ca ea va fi trecuta ca proprietara abia incepand cu luna septembrie fiindca cererea de inscriere in asociatia de proprietari a fost facuta in luna august,iar de faptul ca si tatal dansei era inca trecut la intretinere i s-a spus ca trebuia sa faca cerere din iulie sa fie scazut (acesta a decedat in iunie )asa ca acesta nu va mai aparea pe listele de plata a intretinerii abia de luna urmatoare.
Este normal asa ceva ?
Va multumesc !
Sustinerile administratorului de imobil nu au suport legal
Conform disp l nr 196/2018 asociatia de proprietari are obligatia sa introduca la calculul cotelor lunare de intretinere persoanele care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in imobil
Obligatia inversa de scoatere din evidenta intervine in cazul decesului sau detasarii/plecarii provizorii a unui locatar
Mai ales ca ati depus certificatul de deces,legal,administartorul d eimobil avea obbligatia sa consemneze in evidente ,in cartea de imobil - modificarea care a intervenit ,sa treaca la calcul 1 persoana
Sesizati oficial presedintele de asociatie
Administrator bloc
chriss08
Buna ziua, am si eu o intrebare:
Imi puteti spune daca administratorul blocului imi poate cere o copie a buletinului de identitate, specificand ca mi-a spus ... (vezi toată discuția)