avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare garantie TVA autoturism Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare garantie TVA autoturism Germania

Buna ziua!
In luna Iulie am achizitionat din Germania un autoturism, care s-a facturat pe firma. Factura a fost emisa fara TVA, dar valoarea TVA a fost platita ca garantie, pana la inmatricularea masinii. Actele in original au fost trimise de o luna, dar nu ne raspund la e-mailuri si nici nu ne-au virat banii. Ce putem face?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2021
Alisdiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Am achizitionat din germania un autoturism pe firma. sorinel75 sorinel75 Buna ziua! In luna mai am achizitionat din Germania un autoturism, care s-a facturat pe firma. Factura a fost emisa fara TVA, dar valoarea TVA a fost platita ... (vezi toată discuția)
Operatiune intracomunitara fara inregistrare in r.o.c. BalinPetru BalinPetru Buna ziua, O societate comerciala platitoare de TVA a achizitionat in ianuarie un autoturism din Germania fara a fi inregistrata in Registrul Operatorilor ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie tva la achizitionarea unei masini din germania Mada1605 Mada1605 Buna ziua! In Decembrie 2021 am cumparat un autoturism din Germania pe firma noastra din Romania. Factura a fost facuta fara TVA in baza certficatului ANAF ... (vezi toată discuția)