avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am achizitionat din Germania un autoturism pe firma.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am achizitionat din Germania un autoturism pe firma.

Buna ziua!
In luna mai am achizitionat din Germania un autoturism, care s-a facturat pe firma. Factura a fost emisa fara TVA, dar valoarea TVA a fost platita ca garantie, pana la inmatricularea masinii. Actele in original au fost trimise din luna iunie dar vanzatorul nu a virat nici pina acum banii , Acum nu raspund la e-mailuri sau telefoane . Ce putem face?
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sorinel75 , utilizator 17:01, 9 Decembrie 2022
din pacate nimic . Pentru ca nu aveti cum sa-i obligati sa achite , eventual daca le trimiteti un mail si le spuneti ca ii veti reclama la autoritatile fiscale din Germania .
exact asta vreau sa fac . sa fac o reclamatie la autoritazile fiscale din Germania ! ma puteti ajuta ?
nici o solutie pina acum ! dar trebuie sa gasim ceva ! practic asta este furt ! zero sapte opt 5555557

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie tva autoturism germania Alisdiana Alisdiana Buna ziua! In luna Iulie am achizitionat din Germania un autoturism, care s-a facturat pe firma. Factura a fost emisa fara TVA, dar valoarea TVA a fost ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un autoturism nou din germania. SHARQY SHARQY Bună seara, am achiziționat un autoturism nou din Germania, dealer autorizat, am plătit factura la preț întreg... Netto și brutto, adică valoare plus ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie tva la achizitionarea unei masini din germania Mada1605 Mada1605 Buna ziua! In Decembrie 2021 am cumparat un autoturism din Germania pe firma noastra din Romania. Factura a fost facuta fara TVA in baza certficatului ANAF ... (vezi toată discuția)