avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. ...

Buna ziua.
Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie.
In anul 2019 am incheiat un contract de asistenta juridica cu un domn avocat pentru a ne consilia si asista in tot ceea ce inseamna procesul de adoptie.
Problema de care ne lovim la momentul de fata este faptul ca domnul avocat, acum mai bine de 5 luni, a refuzat sa mai corespondeze prin e-mail, indrumandu-ne a coresponda prin WhatsApp sau telefonic, metode de comunicare prin care, de asemenea, nu ne mai raspunde.
Mentionez ca frecventa cu care l-am contactat pe domnul avocat pentru update-uri legislative sau diverse alte informatii a fost de maximum un mesaj pe luna sau chiar la 2 -3 luni, in conditiile in care ne-a comunicat ca este disponibil oricand.
Rugamintea mea este a ne indruma asupra pasilor ce trebuie sa-i urmam pentru solutionarea acestei situatii, avand in vedere ca onorariul a fost achitat integral, in avans.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Refuz restituire avans al3xxxinho al3xxxinho Buna seara, Deoarece ma aflu intr-o situatie, care din punct de vedere legal este peste cunostiintele mele, m-am decis sa va cer ajutorul, cu speranta ca ... (vezi toată discuția)
Avocat bucuresti Onshop Onshop Buna ziua, Firma mea este in Iasi. Trebuie sa merg in instanta pentru recuperarea unor bani de la o firma din Bucuresti. Contractul spune ca procesul se va ... (vezi toată discuția)
Detaliu partaj DenisRif DenisRif Am o actiune de partaj....Inainte de casatorie detin un teren pe care s-a edificat o constructie comuna. Partea adversa doreste acea cladire in mod deosebit ... (vezi toată discuția)