avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa curent electric datorita schimbarii furnizorului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa curent electric datorita schimbarii furnizorului pe motiv de neplata fost utilizator

Buna ziua. Am inchiriat un spatiu comercial. fostul chirias nu platise curentul de ceva timp si a fost debransat. Proprietarul a facut un contract nou pe numele lui cu contor nou si la alt furnizor de curent.
deja astept de peste 1 luna de zile sa se dea drumul la curent.
s-a cerut deja de catre furnizorul nou catre serviciul de rebransare sa se rebranseze locatia la curent pt ca actualul utilizator de loc de consum figureaza fara nicio restanta de plata.

problema este ca deja dureaza foarte mult si nu stiu ce altceva se mai poate face.

Alte discuții în legătură

Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Reracordare cez CatalinIonut1996 CatalinIonut1996 Buna ziua. Am cumparat o casa, care a fost debransata de la curent in 2012. Aceasta are însă firul din stâlp care duce in carcasa contorului de pe un perete ... (vezi toată discuția)
Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)