avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reracordare cez
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reracordare cez

Buna ziua. Am cumparat o casa, care a fost debransata de la curent in 2012. Aceasta are însă firul din stâlp care duce in carcasa contorului de pe un perete exterior al casei. Contorul însă fiind ridicat cand fostul proprietar s-a debransat. Construcția e an 2000. Cam cât m-ar costa rebransarea???
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:05, 26 Mai 2020
daca intrebati online furnizorul local, veti obtine o evaluare extrem de apropiata de realitate. va trebui sa-i spuneti doar ce consumatori intentionati sa montati si cati anume
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor electricitate VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua, In tara in care prestatorii de servicii cu monopol isi permit orice, ocrotiti de stat, ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma cu doi ani, ... (vezi toată discuția)