avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, blocul in care locuiesc dispune de un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, blocul in care locuiesc dispune de un spatiu verde ...

Buna ziua, blocul in care locuiesc dispune de un spatiu verde împrejurul lui care este domeniu public.
Unul dintre vecini de ceva vreme planteaza copaci fructiferi in mod haotic, viță de vie si alti arbusti fructiferi, la distante mici unul de celălat, astfel atragand rozatoare si alte insecte la fructele produse de acestia.
Recent s-au uscat niste copaci, iar vecinul respectiv a facut o sesizare la politia locala cum ca noi cei de la parter suntem responsabili si ca am stropit copacii cu ceva.
Exista vreo lege care reglementeaza plantatul pe spatiile publice?

Alte discuții în legătură

Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu a plantat da cum 5ani un alun la distanță de 60cm ... Lucianneacsu Lucianneacsu Vecinul meu a plantat da cum 5ani un alun la distanță de 60cm de hotar. Desi am protestat, ptr ca am casa aproape de hotar, vecinul a continuat să nu ... (vezi toată discuția)