avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cumparare imobil

Buna ziua ! Ma intereseaza sa cumpar o garsoniera, vreau sa fie in bloc construit nou, in Bucuresti, gen sa apartina unui cartier rezidential. Am gasit cateva oferte, direct de la dezvoltatori, dar am inteles ca inca nu este terminat blocul. Intrebarea mea dupa ce am citit pe net o gramada de chestii este: daca dezvoltatorul va da faliment, nu va mai duce la bun sfarsit terminarea blocului? repet, am citit ca multi dezvoltatori au aceasta problema, sau fac prostii cu actele... cum as putea sa evit aceasta situatie, ce ma sfatuiti si la ce sa fiu atenta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:43, 30 Septembrie 2021
Buna ziua,
Sunt anumite riscuri pe care nu aveti cum sa le evitati. Trebuie sa aveti grija la clauzele contractuale sa nu aiba capcane si sa va informati despre dezvoltator in prealabil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt riscuri la care va angajati in momentul in care intelegeti sa incheiati contract cu dezvoltatorul de la nepredare bunul imobil la termenul convenit,lipsa calitatii contractual promise,lipsa utilitati,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza antecontract dezvoltator- client LauraEP LauraEP Buna ziua! Doresc sa achizitionez o garsoniera in Bucuresti unde dezvoltatorul imi cere avans 15% la plata prin credit ipotecar. Blocul fiind inca in ... (vezi toată discuția)
30 000 € - avans la o garsoniera TomyL33 TomyL33 Vreau sa achizitionez o garsoniera intr-un bloc in constructie al carui termen de finalizare este iunie 2014. Daca dau toti banii acum, adica 30000 ... (vezi toată discuția)
Riscuri achizitionare garsoniera bloc in constructie, cu finalizare peste un an gibraltarianul gibraltarianul As dori sa stiu cat de sigur este de a cumpara o garsoniera cu finalizare peste un an si 3 luni, blocul fiind acum in constructie, la etajul 1 din 7. ... (vezi toată discuția)