avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Sunt angajata de 12 ani.si am și grad de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Sunt angajata de 12 ani.si am și grad de handicap ...

Buna ziua.Sunt angajata de 12 ani.si am și grad de handicap gradul 2 accentuat.vream sa va rog sa vă întreb dacă pot ieși mai repede la pensie.am 49 ani.
Cel mai recent răspuns: nyflorin , utilizator 17:30, 16 Noiembrie 2021
Nu.
Trebuie sa indepliniti conditia de stagiu de 23 ani si 4 luni in conditii de handicap accentuat, pentru a beneficia de o reducere de varsta de 10 ani.
Buna ziua

Domnule Carp am o intrebare pentru d-voastră:
cei 23 ani si 4 luni pot conține parțial si perioade asimilate ?

Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
nyflorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie cu handicap accentuat Florina Flori Florina Flori Buna ziua,am varsta de 52 de ani și am handicap din 2005,din 2014 am certificat de handicap accentuat,am cotizat la stat 30 de ani,credeti ca as putea ieși ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.fiul meu este încadrat in grad de handicap accentuat ... Grecu ion Grecu ion Buna ziua.Fiul meu este încadrat in grad de handicap accentuat din 2009 pana in prezent.Are o vechime in munca de 20 ani,a fost in pensie de invaliditate timp ... (vezi toată discuția)
Am varsta de 55 de ani o vechime in munca de 36 de ani si grad ... euvaly euvaly Am varsta de 55 de ani o vechime in munca de 36 de ani si grad accentuat de handicap pot iesi la pensie mai devreme? (vezi toată discuția)