avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am depus o cerere pentru oprirea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am depus o cerere pentru oprirea indemnizatiei de ...

Buna seara! Am depus o cerere pentru oprirea indemnizatiei de insertie, precum ca am reînceput activitatea profesionala mai devreme ( acum are copilul 1 an si 8 luni ) Am depus si actele si pentru stimulent. Mai exact am inceput serviciul acum 2 saptamani, as vrea sa incetez din cauza unor probleme. Pot reveni inapoi la materinitate ? Am vazut pe decize ca pot conesta in 30 de zile. De cand m-am angajat (14.09.2021) pana acum (29.09.2021) au trecut 15 zile. Daca pot se face din nou acel dosar la primarie pentru indemnizatie? Mai am o varianta de la 1.10.2021 sa imi platesc cartea de munca si sa raman in stimulent pana la varsta de 3 ani
. 1.10.2021 cade sambata . Ma pot duce luni 3.10.2021 sa-mi platesc cartea de munca , de acum inainte ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 30 Septembrie 2021
Puteti reveni in CCC ...depuneti o cerere la angajator de acordare si de suspendare a c.i.m, apoi mergeti la AJPIS cu decizia de suspendare si pentru a vedea daca mai trebuie si alte documente.

"Cartea de munca " pentru ce sa platiti?

Nerealizarea de venituri duce la suspendarea platii stimulentului de insertie.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stimulent lpanait lpanait Buna ziua, Daca avem urmatorul caz: o angajata a fost in crestere copil, iar dupa perioada de suspendare, la angajatorul initial isi inceteaza contractul si ... (vezi toată discuția)
Despre suplimentul de inserție Cerasela 12 Cerasela 12 Bună ziua. As dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns sigur.. Copilul meu pe data de 9×noiembrie face 2 ani... Din auzite știu ca dacă ma ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca raduandrey raduandrey Este angajatorul obligat sa ma primeasca inapoi,si pe ce perioada,daca eu revin mai devreme la locul de munca,mai exact doar dupa 8 luni din cei doi ani (vezi toată discuția)