avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre suplimentul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre suplimentul de inserție

Bună ziua. As dori și eu dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns sigur.. Copilul meu pe data de 9×noiembrie face 2 ani... Din auzite știu ca dacă ma întorc mai devreme la munca pot primi cei 650 lei timp de un an supliment de inserție.. Întrebarea mea este dacă pot beneficia de el dacă ma angajez la un alt angajator și la program part Time nu full Time,.. Si când ar trebui sa ma întorc exact la munca... Nu știu unde sa merg ce acte sa depun... Si când sa le depun... Mulțumesc celor care îmi pot răspunde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 6 August 2019
Puteti beneficia de stimulent chiar dacă va incadrati la un alt angajator cu c.i.m. cu timp partial.

Trebuie sa reveniti la munca inainte de data de 09.09.2019.

Acte :
- cerere de acordare a stimulentului de insertie;
- copia c.i.m.;
- decizia de incetare a vechiului c.i.m.

Insa intrebati si la AJPIS.
Mulțumesc frumos. Deci pe 1 septembrie ar trebui deja sa încep munca. Iar pana atunci sa merg la fostul loc de muncă pentru a lua un act ca nu ma întorc înapoi la ei..
La fostul loc de munca , depuneti o cerere de incetare a c.i.m. si o cerere pentru eliberarea adeverintei de vechime , a deciziei de incetare a c.i.m., etc.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile angajatului Malina 27 Malina 27 Buna ziua! Vreau o lamurire, daca se poate, legata dr obligatiile angajatului atunci cand i se termina CCC. Sa dau exemplu situatia mea: copilul face 2ani pe ... (vezi toată discuția)
Sistare indemnizatie crestere copil gabimisi gabimisi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce am de facut in cazul in care vreau sa ma intorc mai devreme la locul de munca decat sa se termine sei 2 ani de concediu de ... (vezi toată discuția)
Transfer concediu crestere copil intre soti badar badar Buna ziua. Avem un copil nascut in data de 11.10.2016. Din 24.11.2016 sotia mea a beneficiat de concediul de crestere a copilului, dar in data de 24.08.2017 va ... (vezi toată discuția)