avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe vamale produse farmaceutice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe vamale produse farmaceutice

Am si eu o intrebare legata de taxele vamale pentru produse farmaceutice, mai exact lentile de contact (nu stiu exact daca fac parte din aceasta categorie.
Am gasit un site din afara care trimite si in Romania si ma interesa daca se percepe doar TVA-ul sau sunt si accize?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Achizitie tigari din import pentruu consum propriu MihaiDG MihaiDG Vreau sa comand de pe un site strain un cartus de tigari pentru consum propriu. V trebui sa platesc alte txe statului Roman? Accize, tva.... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe cumparare auto anonim anonim Buna. Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA ... (vezi toată discuția)