avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am o intrebare daca ma puteti ajuta am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am o intrebare daca ma puteti ajuta am inteles ca daca ...

Buna ziua
Am o intrebare daca ma puteti ajuta am inteles ca daca angajatorul introduce in intretinere cei doi copii minori primesc anumita suma!?
Intrebrea mea este dupa cei doi copii in intretinere cat este aceata suma si cine va da acesti bani cum ajung in posesia banilor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:16, 30 Septembrie 2021
Se numeste Deducere personala.
Vedeti link-ul de mai jos dar ar trebui sa va poata ajuta si cei de la contabilitate/resurse umane...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane aflate in intretinerea salariatului iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Buna ziua, incerc sa aflu informatii despre avantajele persoanelor aflate in intretinerea unui angajat. De ex eu am 3 copii minori pe care nici eu si nici ... (vezi toată discuția)
Ar putea beneficia de deducere la salariu ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - un coleg de serviciu are o situatie foarte grea familiala, face zilnic si naveta pana la serviciu, ... (vezi toată discuția)
Beneficii angajat cu copil Lorena87 Lorena87 Buna ziua! La locul de munca am primit de completat formularul  \"declaratie individuala privind datele personale ale persoanelor incadrate cu contract de ... (vezi toată discuția)