avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficii angajat cu copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficii angajat cu copil

Buna ziua!

La locul de munca am primit de completat formularul  "declaratie individuala privind datele personale ale persoanelor incadrate cu contract de munca", unde la punctul 4 se specifica "deducere personala suplimentara" pentru copii minori. Am atasat formularului si copie a certificatului de nastere al copilului. Cei de la contabilitate sustin ca procedura este doar pentru actualizarea datelor angajatului. Este adevarat sau se obtin anumite beneficii?
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
Lorena87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lorena87 , utilizator 11:34, 8 Octombrie 2021
Buna ziua,
Gasiti info. in link-ul de mai jos
www.avocatnet.ro/articol_502...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! recent m-am angajat la un al doilea loc de munca, ... Dianamaria0 Dianamaria0 Buna ziua! Recent m-am angajat la un al doilea loc de munca, tot la fel, cu norma intreaga. Intrebarea este daca se mai aplica declararea functiei de baza. Din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu restituit (partial) retroactiv - e posibil? ina_ ina_ Buna ziua! Sunt angajata in invatamant, am in intretinere un copil de 3 ani si sunt necasatorita. La data angajarii (01.09.2007) m-am prezentat la secretariat ... (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil pana in 2 ani alexandru andra alexandru andra Se poate ca tatal sa beneficieze de deducere avand in vedere ca mama primeste indemnizatie pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani? Cei de la ... (vezi toată discuția)