avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rog sfat pentru eveniment penibil! Am fost la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rog sfat pentru eveniment penibil! Am fost la spalatorie auto. ...

Rog sfat pentru eveniment penibil! Am fost la spalatorie auto. Mi-am rezolvat treaba si am dus la cosul de gunoi o hartie. Cum eram in graba si pubela neagra nu am vazut ca cineva si-a pus telefonul pe capacul pubelei si cotroboia ceva in geanta. Apoi vine dupa mine sa ma ameninte ca i-am spart telefonul si ca merge la politie daca nu il platesc . Intrebarea mea e: cu ce sunt eu vinovat ca si-a pus telefonul de 400euro pe pubela? Ce sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:11, 8 Octombrie 2021
11 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
În locul dvs. nu aș face nimic. Greu de crezut că se va duce la poliție cu așa ceva și greu de crezut și că v-ați putea alege cu dosar penal pentru așa ceva. Oricum poliția nu vă poate obliga să îl plătiți.

Înțeleg și supărarea omului, dar nu văd vina dvs. Era pubelă, nu suport pentru obiecte.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru sfaturi!

Emilika40 a scris:

În locul dvs. nu aș face nimic. Greu de crezut că se va duce la poliție cu așa ceva și greu de crezut și că v-ați putea alege cu dosar penal pentru așa ceva. Oricum poliția nu vă poate obliga să îl plătiți.

Înțeleg și supărarea omului, dar nu văd vina dvs. Era pubelă, nu suport pentru obiecte.

8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar așa, 400 de euro? Poate este o gioarsă pusă acolo intenționat, că poate îl dă cineva jos. Amuzantă treabă. Și cine a constatat gradul de deteriorare a telefonului? Și faptul că, înainte de eveniment, era în bună stare de funcționare. Pare o șmecherie.

Nu o băgați în seamă. Dacă treaba este reală, ar fi vorba de un proces de solicitare de daune, caz în care ar trebui să răspundă cel puțin la întrebările sugerate de mine mai sus. Mai mare daraua decât ocaua.

alexim_mihai a scris:

Rog sfat pentru eveniment penibil! Am fost la spalatorie auto. Mi-am rezolvat treaba si am dus la cosul de gunoi o hartie. Cum eram in graba si pubela neagra nu am vazut ca cineva si-a pus telefonul pe capacul pubelei si cotroboia ceva in geanta. Apoi vine dupa mine sa ma ameninte ca i-am spart telefonul si ca merge la politie daca nu il platesc . Intrebarea mea e: cu ce sunt eu vinovat ca si-a pus telefonul de 400euro pe pubela? Ce sa fac in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire citatie acasa ! exitocine exitocine Am facut o prostie acum cateva luni trimitand un pachet prin posta romana dar in loc sa ii trimit ce am vorbit ,i-am trimis bineinteles altceva.Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
O problema cu un servce it marcu1989 marcu1989 Salut prieteni!! am si eu o intrebare pentru voi ! daca ma puteti ajuta s pe mine cu un sfat sa sa ma indrumati ce sa fac !! In luna octombrie - noiebrie ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit... in tomberonul de gunoi! cristian.UE cristian.UE este legala insusirea bunului gasit intr-un tomberon de gunoi de pe strada? (vezi toată discuția)