avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o problema cu un servce IT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o problema cu un servce IT


Salut prieteni!! am si eu o intrebare pentru voi ! daca ma puteti ajuta s pe mine cu un sfat sa sa ma indrumati ce sa fac !!
In luna octombrie - noiebrie 2010 am dus un laptop X la un service sc.Y.srl care repara calculatoare , televizoare , etc etc .. in zona Eroilor ..
Domnul de acolo mi-a zis ca nu poate fi reparat. Trebuiesc inlocuite placa de baza si placa video la un pret 500 ron!! am zis ok !!
M-am dus in ziua in care stabilisem cu el, mai exact in ziua care trebuia sa luam vacanta de (craciun , anul nou ) am ridicat laptopul care fusese reparat, impreuna cu tatal meu cu masina si inca cativa prieteni in ideea sa plecam spre casa .. noi fiind din provincie .. din graba si lund piesele care cica nu mai erau bune respectiv (placa de baza si placa video )si achitandu-i suma ceruta .. nu i-am cerut nici un bon pentru piesele reparate... i-am predat avizul in care mentionase ca mi-a luat calculatorul in service si am plecat..
Cand am ajuns acasa am observat ca nu functiona cum trebuie .. trebuia tinut intr-o anumita pozitite si daca miscam masa sau pumeam ceva sub el se inchidea.. observand ca nu avea toate suruburile puse... l-am sunat in acea seara si i-am explcat ca nu e ok....
Cand s-a terminat vacanta de iarna pe data de 4 ianuarie 2011 am fost sa il duc pentru al prinde bine in suruburi ... si pentru a repara placa de sunet care observasem intre timp ca nu functiona !!! de data aceasta nu mai mi-a facut nici o foaie de primire in service !! eu predandu-l cu : geanta, cd-uri cu programe , cooler pad , incarcator , + laptop toate fiind in acceeasi geanta !!
Laptopul este si la ora actuala in acel service !!
Am tot sunat .. m-a tot amanat .. ca nu a avut timp , ca a avut un accident , ca a reparat placa video dar acum nu mai porneste deloc ... asta suparandu ma enorm ..
si la un moment dat m-am dus cu 2 colegi de camin in luna ianuarie sa imi iau laptopul,certandu-ma cu el in acea dimineata si ca vin sa il iau..
ajung acolo si imi spune ca ii pare rau ca a fost nervos si ca sa vin pe la ora 17.00 sa ridic laptopul gata facut...
la ora 16.40 cand ma imbracam sa plec, ma suna el si imi spune ca are ceva ce nu ii da de cap si sa il mai las 2 zile ca v-a fii gata...asta fiind luni 1 febroarie 2011
dupa 4 zile adica vineri 4 febroarie 2011 ... il sun si imi spune cu o voce rastita la mine .. ca ce tot il stresez atat cu telefoanele .. sa il las sa lucreze ca ma suna el cand e gata .. sa il las sa lucreze bine, ca sa nu mai vin cu el mereu ... ca nu ii platesc eu chiria pe luna .. si ca este foarte nervos pe laptopul meu si nu poate sa lucreze la el ...
Acum 2 saptamani mai exact pe 13 septembie am fost la el cu un fost coleg de camera si mi-a promis ca acel laptop nu mai poate fi reparat si sa imi dea alt model dar nu atunci ci peste 2 saptamani sa astept telefonul lui .
Am tot incercat zilele astea sa vorbesc cu el dar tot imi spune ca are putina treaba ca sa revin mai tarziu , si dupa nu a mai raspuns deloc la telefon!! eu am si o inregistrare audio in timp ce vb cu el la telefon in timp ce tipa la mine si ma tot ia la rost de ce il sun asa , sa il las sa isi faca treaba ca ma suna el ..
Acum eu nu inteleg ce vina am eu .. ce sa il las sa imi mai faca ?? daca el mi-a schimbat tot calculatorul .. eu i-am si platit manopera si acum nu vrea sa imi mai dea laptopul ??
sa ii fac reclamatie la OPC??
sa il dau in judecata ??
Inteleg ca nu aveti nici un document din care sa reiasa cea ce ati scris mai sus. In conditia aceasta e posibil ca numai politia sa va ajute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laptop trimis in service de 3 ori si nu l-au rezolvat vasiauvi vasiauvi Buna seara, Inainte de a va prezenta problema mea vreau sa va multumesc ca va rapiti din timp pentru a citit aceste randuri si ca incercati sa ma ... (vezi toată discuția)
Nelemuriri legate de garantia unu laptop VladMusat VladMusat Buna ziua. Acum aproximativ un an jumatate am achizitionat un laptop (destul de scump). In primele 2-3 luni am fost nevoit sa il duc la garantie datorita ... (vezi toată discuția)
Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)