avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am un credit de nevoi personale luat acum ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am un credit de nevoi personale luat acum un an la ...

Bună ziua, am un credit de nevoi personale luat acum un an la care am o întârziere la plata ratelor de 3 luni. Dacă vor proceda la executare o sa mi se pună poprire pe salariu? Menționez ca nu am un imobil pe numele mele, sau un autoturism. Soțul are un apartament pe numele lui dar este dobândit înainte de căsătorie. Îl poate afecta cumva pe el?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 12:51, 2 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu .Numai lucrurile dobândite împreună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - afecteaza imobilul achizitionat de sot inaintea casatoriei prin credit bancar?dar drepturile salariale ale sotului pysymotura pysymotura Buna ziua, Sotul meu a contractat un credit de nevoi personale inainte de casatorie, de care a beneficiat mama sa, cu angajamentul/intelegerea(nescrisa) ca ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Partaj interesant FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)