avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt tutorele unui interzis judecatoresc cu handicap ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt tutorele unui interzis judecatoresc cu handicap mintal. ...

Sunt tutorele unui interzis judecatoresc cu handicap mintal. Locuieste intr-un apartament unde terorizeaza vecinii din bloc, locuieste singur. Nu vrea sa se interneze intr-o institutie specializata si toate oalele se sparg in capul meu, ma suna vecinii ca face scandal, umbla murdar, mizerie infernala in casa, gandaci etc. Refuza sa i se faca curatenie, devine violent. Cum as putea sa il internez pe timp nedeterminat intr-o institutie?
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
mihaistoica202, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:23, 3 Octombrie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tutorele unui interzis judecatoresc cu handicap mintal. ... mihaistoica202 mihaistoica202 Sunt tutorele unui interzis judecatoresc cu handicap mintal. Locuieste intr-un apartament unde terorizeaza vecinii din bloc, locuieste singur. Nu vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Interzis judecatoresc bep bep In ce conditii tutorele unei persoane puse sub interdictie prin sentinta judecatoreasca (alienare mintala) poate sa-si stabileasca domiciliul intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Proprietari iresponsabili andreeag0121 andreeag0121 De cativa ani m-am mutat impreuna cu sotul meu in apartamentul parintilor sai acestia fiind plecati din tara. Toate bune si frumoase pana cand intr-o seara a ... (vezi toată discuția)