avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prin Articolul 100 Alin 4 litera d din codul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prin Articolul 100 Alin 4 litera d din codul de procedura penala ...

Prin Articolul 100 Alin 4 litera d din codul de procedura penala care spune ca proba este imposibil de obţinut;
ce se intelege prin aceasta fraza proba este imposibil de obţinut ?
se intelege ca proba defapt nu exista ? si prin urmare infractiunea nu poate fi dovedita nu?
VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere costinm1 costinm1 Pe data de 14.06.2014 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice unui autovehicul de catre o persoana sub ... (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)