avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. In cazul in care Judecatorul de la Tribunal ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. In cazul in care Judecatorul de la Tribunal imi respinge ...

Buna ziua. In cazul in care Judecatorul de la Tribunal imi respinge Reabilitarea Judecatoreasca mai pot face Apel la Curtea de Apel ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: KSO , utilizator 13:03, 3 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am o problema care mă scârbește in ce fel a ajuns ... Mircea Gheorghe Mircea Gheorghe Buna ziua ,am o problema care mă scârbește in ce fel a ajuns justiția din România. De trei luni de zile mă chinui sa fac o reabilitare judecătorească ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată lex41 lex41 Buna seara. Am si eu o intrebare. Doresc sa-mi fac reabilitarea judecătorească. Am 2 cobdamnari. Una in 2012 Tribunalul Prahova cu recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara Silviuvox Silviuvox Buna ziua! In data de 30.09.2010 am fost condamnat la 10 luni de puscarie cu suspendare pentru marturie mincinoasa, cu termen de reabilitare de 2 ani si 10 ... (vezi toată discuția)