avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am depășit termenul de contestare a deciziei de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am depășit termenul de contestare a deciziei de pensionare, ...

Daca am depășit termenul de contestare a deciziei de pensionare, mai pot contesta invocând articolul 44 din Constituție? Am șanse să -mi admită instanță contestația??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 3 Octombrie 2021
Puteti contesta, dar contestatia va fi respinsa ca fiind tardiv depusa , chiar daca invocati art.44 din Constitutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Tardivitatea introducerii cererii, șanse în recurs, continuarea executãrii silite Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O persoana a facut contestatie in tribunal la o executare silita.Contestatia a fost respinsa pe motiv de intarziere a depunerii dosarului.Avocatul ... (vezi toată discuția)
Instanţa mi-a respins contestația în anulare, admiţând excepția ... amad amad Instanţa mi-a respins Contestația în anulare, admiţând excepția tardivității, invocată de intimată sub următorul motiv: „Termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)