avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! In luna August am depus plangere penala pt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! In luna August am depus plangere penala pt neplata ...

Bună ziua!
In luna August am depus plangere penala pt neplata pensiei alimentare timp de 7 luni,impotriva fostului soț! Plangerea am trimis o la parchet cu confirmare de primire.
Zilele acestea am primit scrisoare de la circa de politie de care apartine fostul soț pt a ma prezenta la sectie.
Intrebarea mea este pt ce anume sunt chemama,atâta timp cât am trimis documentele și cererea in luna August catre parchet. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 15:48, 4 Octombrie 2021
Pentru declarații.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere abandon de familie liviaspirea liviaspirea Buna ziua, In octombrie 2010 am depus la sectia de politie de care apartin o plangere de abandon de familie pentru neplata pensiei alimentare. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cine pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila? GHIGU GHIGU Buna ziua.Din pacate revin pe forum cu o mai veche problema de a mea care inca nu si-a gasit rezolvarea.Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! de 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ... Mia4 Mia4 Bună seara! De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! ... (vezi toată discuția)