avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Joint-venture
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Joint-venture

Care sunt conditiile pentru crearea unui joint-venture intre o firma in Romania si una din afara?
Care este denumirea in Romania pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: mep , utilizator 21:07, 23 August 2006
In general, termenul este folosit pentru a exprima asocierea a doua companii pentru realizarea unui obiectiv comun (care poate fi un proiect sau o activitate de lunga durata). Nu stiu exact care este scopul pe care il urmaresti, dar cred ca speta intra sub incidenta Legii 31/1990 privind societatile comerciale. Mai exact, cred ca rezolvarea consta in constituirea unei societati cu raspundere limitata (SRL), cu doi asociati - cele doua companii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract "join vetcher" As dori sa aflu despre contractul "join vetcher". Nu am gasit nimic despre acest contract. (vezi toată discuția)
Joint -venture companie romaneasca + companie din bulgaria alinadaniela alinadaniela va rog frumos sa imi spuneti care sunt pasii pentru un joint-venture intre o SRL din Romania si o companie din Bulgaria, acesta urmand a avea sediul in ... (vezi toată discuția)
Regim fiscal ong jimi jimi Buna ziua, Care este regimul fiscal ala unui ONG ? Care sunt diferentele esentiale intre impozitele unui SRL fata de cele ale unui ONG ? Exista ... (vezi toată discuția)