avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale joint -venture companie romaneasca + companie din ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

joint -venture companie romaneasca + companie din Bulgaria

va rog frumos sa imi spuneti care sunt pasii pentru un joint-venture intre o SRL din Romania si o companie din Bulgaria, acesta urmand a avea sediul in Bulgaria si a se supune legilor din Bulgaria.
Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: anamarian , utilizator 01:19, 5 Septembrie 2008
De fapt ,voi o sa faceti o societate mixta cu personalitate juridica.Se va aplica legislatia din Bulgariasi in privinta infiintari societatii,cred ca un traducator autorizat ti ar fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract "join vetcher" As dori sa aflu despre contractul "join vetcher". Nu am gasit nimic despre acest contract. (vezi toată discuția)
Joint-venture iparaian iparaian Care sunt conditiile pentru crearea unui joint-venture intre o firma in Romania si una din afara? Care este denumirea in Romania pentru asa ceva? (vezi toată discuția)
Drepturile traducatorilor autorizati de a incasa pretul muncii lor plaur plaur As avea si eu o speta pentru juristii care cu atat sarg mentin acest site. Ma numesc Parpalita Laurentiu si sunt traducator autorizat pentru limbile franceza ... (vezi toată discuția)