avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, O data ce s-a facut chemarea instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, O data ce s-a facut chemarea instanta pentru neplata ...

Buna seara,
O data ce s-a facut chemarea instanta pentru neplata unor salarii,eu ca reclamant pot sa mai adaug probe noi(niste conversatii cu unii colegi)?Exista o data limita?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 4 Octombrie 2021
Probele se propun, sub sancțiunea decăderii, de către reclamant prin cererea de chemare în judecată, iar de către pârât prin întâmpinare, dacă legea nu dispune altfel.

Dovezile care nu au fost propuse în condițiile de mai sus nu vor mai putea fi cerute și încuviințate în cursul procesului, în afară de cazurile în care:
1. necesitatea probei rezultă din modificarea cererii;
2. nevoia administrării probei reiese din cercetarea judecătorească și partea nu o putea prevedea;
3. partea învederează instanței că, din motive temeinic justificate, nu a putut propune în termen probele cerute;
4. administrarea probei nu duce la amânarea judecății;
5. există acordul expres al tuturor părților

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Până când se poate cere proba ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Tatăl meu are un proces de moștenire - Apel. Fratele reclamant nu a depus înscrisuri. Iar al treilea frate a fost chemat și el în ... (vezi toată discuția)
Decaderea din dreptul de a propune probe cezarad cezarad Ce se intampla in situatia unui proces de divort in care o paratul a fost decazut din dreptul de a propune probe si a invoca exceptii relative? Situatia de ... (vezi toată discuția)