avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,as dorii sa stiu si eu daca pensiile de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,as dorii sa stiu si eu daca pensiile de handicap gradul ...

Buna ziua ,as dorii sa stiu si eu daca pensiile de handicap gradul 2 si cele de invaliditate se vor mai revizui ,fiindca am auzit la radio ca nu se vor mai revizui adica vor ramane nerevizuibile ,permanente .

Alte discuții în legătură

Pensie urmas persoana handicap ellanm ellanm Buna ziua! In cazul in care o persoana cu handicap dobandeste pensie de urmas de pe urma tatalui, poate ramane si cu veniturile pe care le avea inainte, ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau ipotecar pentru pensionarii pe caz de boala Lucian92x Lucian92x Buna ziua, Prietena mea are 29 de ani si beneficiaza de pensie pe caz de boala nerevizuibila cu grad grav (1). Lunar primeste pensie, indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Pot obtine "pensie" pentru epilepsie? Lucian Gigea Lucian Gigea Buna ziua, Ma numesc Lucian Gigea, am 25 de ani, si am auzit ca se poate obtine un fel de \"pensie\" pentru cei care sufera de o boala precum epilepsia. As ... (vezi toată discuția)