avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Indexul îl duc la asociație,apometrele trebuie sa le ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Indexul îl duc la asociație,apometrele trebuie sa le schimb ...

Indexul îl duc la asociație,apometrele trebuie sa le schimb administratorul asociației mia zis să vadă ea apometrele apoi sa le schimb să vadă cu indexsul daca corespunde,am dreptul sa apelez la o firma autorizata sau un instalator autorizat să îmi monteze apometrele să îmi facă procesul verbal daca nu am o înțelegere cu asociația.
Căldură o plătesc la asociație in apartament nu am căldură asociația mă scădea parțial anul trecut am chemat reprezentanții furnizorului de căldură am constatat că nu am căldură a făcut proces verbal de constatare și asociația mă scăzut.
Anul asta trebuie sa fac demers scris să țină cont de procesul verbal d la furnizor la căldură în caz că nu îl respectă cui mă adresez la Primărie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 5 Octombrie 2021
Normal ca trebuie sa prezentati apometrele vechi, ca sa noteze indexul.
Procesul verbal facut anul trecut era pt anul trecut. Solicitati iar furnizorului de agent termic sa vina sa constate.
Este temeinic si legal ca indexul aparatelor de contorizat individual sa fie verificat de reprezentantul asociatiei de proprietari,pentru corectitudinea comunicarii datelor de calcul consum utiitati
Pentru instalare apometre,depinde de situatie
Sunt asociatii care incheie contract prestari servicii instalare apometre si locatrii doar trebuie sa permita accesul in proprietate si cazuri in care fiecare locatar apeleaza la operator economic autorizat care corespunde pretentiilor sale
Pentru caldura ,in extra sezon ati verificat instalatia interioara?
Care este motivul pentru care nu beneficiati de caldura?
Mai sunt si alti locatari care nu benficiaza de caldura?
Ca sa fiti scazut de la caldura si anul acesta este necesar sa soliciati document din partea furnozrorului de caldura care sa confirme ca si in acest an nu beneficiati de caldura -depinde de factorii care genereaza lipsa de agent termic,poate fi vorba despre parametri scazuti -culpa furnizorului sau instalatie colmatata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am caldura din cauza lucrarilor efectuate de vecin irish05 irish05 Vecinul nostru, perete-in-perete, a efectuat o lucrare la instalatia de caldura. Mentionez existenta coloanei verticale la el in casa. La noi intrand doar ... (vezi toată discuția)
Prezenta administratorului la schimbarea apometrelor mada_tuica mada_tuica Buna ziua, As vrea sa stiu daca este nevoie ca administratorul sau presedintele sa fie prezenti sau sa constate schimbarea apometrelor. In urma ... (vezi toată discuția)
Sigilare apometru neinstalat de firma autorizata cyan cyan In urma cu vreo 5 luni cand m-am mutat am schimbat un apometru de apa calda pentru ca avea ecranul matuit si nu se putea citi indexul. Am achizitionat unul ... (vezi toată discuția)