avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... acord intre state
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

acord intre state

Buna seara!...am sa incerc sa fiu scurta.....am lucrat in tara 11,,,,dupa care 8 ani in italia ....din care numai 5 cu acte!!,,,,as dori sa stiu daca la momentul pensionarii..(.daca o sa mai ajung.....)...anii din italia se vor pune la socoteala??/.........acum as vrea sa cotizez din nou la casa de pensii!!.ce acte sunt necesare ??........multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:30, 11 Ianuarie 2010
multumesc tuturor pentru raspunsuri!!!!,,,,,cum sunt o persoana fara rabdare, nu am asteptat raspunsurile d-voastra....asa ca de dimineata am plecat la Iasi.....caci de acolo apartin.....si am rezolvat totul.....am depus dosarul cu ceea ce era necesar...si am achitat anticipat pe 3 luni.......suma lunara este de 100 de ron.........mai mult nu-mi permit.......!!!cum mai e cale lunga pina la pensie.............sa ne ajute domnul sa ajungem cu totii!!!..........o dupa amiaza frumoasa.......!!!
Foarte bine ati procedat!
@tudorvaleriu - bineinteles ca in alte judete se respecta legea, nu ca la mine:) avem dovada vie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei asigurare pensie ContSters48919 ContSters48919 Plata lunara a unei contributii pentru pensie este de 31,3 % pentru conditii normale de munca si suma minima asigurata este de 1/4 din salariul mediu pe tara ... (vezi toată discuția)
Pensionare italia ( intrebarile sunt puse de mai multe doamne care muncesc in it daca puteti va rog dati o mana :d) ConstantinAlexrandru ConstantinAlexrandru A-Se percepe comision pentru anii lucrati in Italia? B-Cati ani trebuie sa lucrezi si la ce varsta pot lua pensie de Italia? C-Se poate o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Contributii la sistemul de pensii de stat ContSters117133 ContSters117133 prietena mea a contribuit la sistemul de pensii de stat 15 ani. Acum lucreaza in Italia, cu contract, si ar vrea sa contribuie la asigurarile de pensie, pentru ... (vezi toată discuția)