avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, În cazul în care întru în concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, În cazul în care întru în concediu de risc maternal ...

Bună ziua,
În cazul în care întru în concediu de risc maternal și pe urma direct în prenatal, angajatorul îmi mai plătește concediu de odihna pe care ar fi trebuit sa îl iau?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 6 Octombrie 2021
Compensarea in bani a concediului de odihna este permisa doar in cazul incetarii contractului de munca.
Nu va plateste , dar la incetarea supendarii c.i.m. il puteti lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna este obligatoriu? olivia28 olivia28 Sunt angajata de 4 ani ca si gestionar,am ramas insarcinata in luna ianuarie 2013,in mai 2013 am intrat in concediu medical pentru sarcina cu risc pana intru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna SilviAna90 SilviAna90 Buna ziua, De cateva zile am intrat in cele 126 zile de concediu prenatal + postnatal, mentionez k pana sa intru, am fost in concediu medical (sarcina cu ... (vezi toată discuția)