avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Lucrez intr-un Centru de -Zi pentru persoane adulte cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Lucrez intr-un Centru de -Zi pentru persoane adulte cu handicap.Una ...

Lucrez intr-un Centru de -Zi pentru persoane adulte cu handicap.Una din beneficiarele noastre deși vaccinată a ieșit pozitivă la un test făcut de mama ei acasă.In ciuda faptului ca am făcut test negativ,eu cu o alta colega nevaccinate fiind,am fost trimise acasă.Avem aproape o săptămâna de când stam acasă iar DSP nu a emis nici o decizie de carantinare pe numele nostru,am sunat și m-am informat.Cei de la DGASPC insista ca trebuie sa stam acasă.Ce e de făcut legal vorbind?

Alte discuții în legătură

Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Fortare vaccinare la locul de munca! acest email a foat trimis ... Who1984 Who1984 “Sugestie” vaccinare la locul de munca! Acest email a fost trimis astazi in companie din partea dep. De HR. ( Adaug faptul ca cei nevaccinați suntem deja ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)