avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna . M ar interesa un model de cerere privind plata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna . M ar interesa un model de cerere privind plata esalonat ...

Buna . M ar interesa un model de cerere privind plata esalonat in rate a unei amenzi penale intru cat nu mi permit a platii integral si unde ar trebui depuse aceasta cerere.Multumesc.Cu respect.
Cel mai recent răspuns: gabi1ro , utilizator 10:56, 7 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O cerere simpla, in baza art 559 alin 2 cod proc pen, subsemnatul ..., in calitate de ... din urmatoarele motive ..., solicit esalonarea amenzii ..., aplicata prin ...., pentru o perioada de ... (max 2 ani). Cererea se depune la instanta de executare, acolo unde s-a judecat procesul in prima instanta.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala, esalonare plata maresflorea maresflorea Buna seara, Am savarsit o infractiune si am fost pedepsit in urma unei sentinte penale cu amenda penala. Nu am posibilitatea sa platesc intreaga amenda ... (vezi toată discuția)
Amanarea amenzii penale MariusDecebal MariusDecebal Am primit o amenda penala si nu imi permit momentan sa platesc amenda si nici sa ma angajez undeva deoarce nu imi permit programul de la facultate. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Marian Paduraru Marian Paduraru Fiul meu a primit o amenda penala in valoare de 8000 ron si cheltuieli judiciare de 4000 el este student acum si nu are posibilitatea sa o achite integral ar ... (vezi toată discuția)