avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuiesc în Germania de 7 ani , acum 2 ani , m am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuiesc în Germania de 7 ani , acum 2 ani , m am casatorit ...

Locuiesc în Germania de 7 ani , acum 2 ani , m am casatorit în albania cu un albanez. În curând voi divorța, noi nefiind împreună de un an. Acum as vrea sa merg în tara sa ma căsătoresc cu un roman. Voi întâmpina probleme?
Căsătoria nu a fost transcrisa niciodată în țară...
Cel mai recent răspuns: pia_ionita , utilizator 10:58, 7 Octombrie 2021
Pana nu divortati de albanez, nu va puteti casatori la starea civila in Romania. Bigamia e infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie/divorț înregistrare în românia. Zenaida1234 Zenaida1234 Buna , numele meu este Zenaida am fost căsătorită în Albania cu un cetățean albanez si divorțata de curând tot acolo. In urma căsătoriei sotul a luat ... (vezi toată discuția)
Bigamie sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Eu sunt cetatean roman. In anul 2005 m-am casatorit legal cu un cetatean turc in Turcia. Apoi cu o hartie din Turcia mi-a fost eliberaertificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
A doua casatorie oti_s oti_s O persoana casatorita cu un cetatean strain si divortata, in Spania, vrea sa se recasatoreasca in Romania. Actele de care are nevoie pentru a doua casatorie se ... (vezi toată discuția)