avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt parata intr-un proces de succesiune ajuns la apel ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt parata intr-un proces de succesiune ajuns la apel la Tribunalul ...

Sunt parata intr-un proces de succesiune ajuns la apel la Tribunalul
Alexandria, parata fiind fiica din prima casnicie a sotului meu decedat;
la instanta de fond respectiva a solicitat actiune in constatare a calitatii
sale de mostenitor s-a admis exceptia de inadmisibiliate a cererii de chemare in judecata invocata de fiica din cea de a doua casatorie si ...
am ajuns la Tribunal la apel unde este judecator un unchiul al reclamantei ( chiar la Curtea de apel ), acesta abordandu-ma cu mult
timp in urma in problema succesiunii. Ar trebui sa iau o anume atitudine? Si daca acest unchi va face parte din completul de judecata/
Stramutari pentru succesiune stiu ca nu se practica.

Alte discuții în legătură

Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta ... vanga vanga Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta intampinare si in ce interval de timp trebuie depusa? Am fost parata intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea din partea mamei a decedat, ea a fost casatorita cu unchiul care avea o fiica din prima casatorie. Unchiul a decedat in 2004, dar nu sa ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)