avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru apel, daca acesta a fost admis, este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta ...

Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta intampinare
si in ce interval de timp trebuie depusa?
Am fost parata intr-un proces de actiune in constatare a calitatii de mostenitor a fiicei din prima casniciei a sotului meu decedat.
Fiica din cea de a doua casnicie a depus o intampinare invocand exceptia de inadmisibilitate a cererii de chemare in judecata iar instanta de fond
a admis acest fapt si va urma apelul, reclamanta inregistrand-ul deja.
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
vanga, utilizator
Cel mai recent răspuns: vanga , utilizator 13:42, 16 Mai 2021
Da, în calitate de intimat trebuie să formulați întâmpinare.
Si daca nu formulez intampinare imi pierd caliatatea de mostenitor pentru ca
succesiunea se va dezbate separat, probabil tot in instanta?
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
vanga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt parata intr-un proces de succesiune ajuns la apel la tribunalul ... vanga vanga Sunt parata intr-un proces de succesiune ajuns la apel la Tribunalul Alexandria, parata fiind fiica din prima casnicie a sotului meu decedat; la instanta de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor INGINEL INGINEL Buna ziua Matusa mea din partea mamei a decedat, ea a fost casatorita cu unchiul care avea o fiica din prima casatorie. Unchiul a decedat in 2004, dar nu sa ... (vezi toată discuția)