avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.O am pe mama mea in ingrijire de un an si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.O am pe mama mea in ingrijire de un an si jumatate.Ea ...

Buna ziua.O am pe mama mea in ingrijire de un an si jumatate.Ea sta la mine ,este nevazatoare cu drept la insotitor.Eu locuiesc la casa,dar nu am domiciliul aici si nici mama mea.Cum pot sa ma bag insotitor pentru mama mea,eu fiind fara ocupatie(motiv pentru care am luat-o in grija mea,avand timpul necesar ingrijirii). Daca niciuna din noi nu avem domiciliul la adresa unde locuim,ea avand la tara iar eu pe bucuresti,noi locuind in alta localitatea decat cele trecute in actele de identitate,cum pot rezolva sa fiu trecuta insotitor?Va rog raspuns avizat.

Alte discuții în legătură

Persoana la intrtinere gera905 gera905 Buna ziua. La solicitarea presedintelui catre proprietarii ai caror membri de familie vin in concediu o luna ,doua, de exemplu din tari straine, ptr. a face ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copii minori anazm anazm In cazul unui divort la notar cu soti care au copii minori este necesara o ancheta sociala. Ideea este ca noi nu mai locuim la adresa de domiciliu - Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Fiul are obligatia sa o intretina pe mama lui ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: E vorba de o femeie de 8o ani, nevazatoare (grad de invaliditate I - ... (vezi toată discuția)