avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma ...

Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma deplasam pe carosabil, a deschis portiera cu putere si mi a facut paguba la masina. Si a recunoscut vina. Si el si eu avem asigurare la City insurance care este in insolvență. Am facut amiabila si nu mi a facut constatare la centrul de daune din sector 6 pe motiv ca ei nu mai au voie sa deschida dosare de dauna. Ce pot face sa imi elibereze dosar de dauna ca sa pot merge la service sa mi faca masina? Pot sa o fac pe banii mei si sa i recuperez ulterior de la FGA romania? Pot renunta la amiabila si sa l dau in judecata pe individul care e vinovat de producerea pagubei la masina?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 19:52, 7 Octombrie 2021
Aveți două soluții:
1. Deschideți dosarul de dăuna la FGA și așteptați poate un an, două pentru soluționarea acestuia ( motivele sunt multiple )
2. Reparați vehiculul pe cheltuiala dumneavoastră ( documentat amănunțit prin devizul de reparație+poze/filmări ) și deschideți dosarul de dăuna tot la FGA pentru recuperarea cheltuielilor ( tot va dura mult timp, dar măcar puteți să vă folosiți de vehiculul dumneavoastră ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire fga gresita ancafa ancafa Buna ziua, Anul trecut in luna octombie am depus crreri de despagubire pentru doua dosare CASCO de la City Insurance, spre FGA. Am primit numarul de ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ... Tr4i4n Tr4i4n Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala Am depus cerere ... (vezi toată discuția)
Detalii garantie piese auto rca T.J. T.J. Buna ziua! Am reparat masina proprietate personala in baza unui dosar RCA in care aveam calitate de pagubit. Service-ul auto este listat de cei de la City ... (vezi toată discuția)