Buna ziua,
Anul trecut in luna octombie am depus crreri de despagubire pentru doua dosare CASCO de la City Insurance, spre FGA. Am primit numarul de inregistrarea abia in data de 27 decembire, ele fiind despuse in 10 octombrie. Atazi, intr-un final, mi s-a facut viramentul banilor, insa problema este ca dupa devizul pe care l-am atasat dosarelor depuse, costul total al reparatiilor(pe ambele dosare) este unul de 8199,67 lei, iar FGA-ul mi-a acordat(pentru ambele dosare) 4864,64 lei. Este o diferenta destul de mare intre costul real al reparatiei si costul pe care ei l-au estimat. Mentionez ca nu am primit nici macar un document a unei evaluari a daunelor, ca sa pot afla cum au calculat aceste sume.
Ce as putea face ca sa recuperez restul de bani pentru a putea repara masina (care de un an de zile este nefolosibila)?
Dupa ce intrati in posesia documentului de evaluare a daunelor il puteti contesta chemand in judecata firma de asigurari sau avand in vedere ca deja v-au virat banii puteti formula acum actiune in fata instantei de judecata sau FGA, e de analizat aici.