avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire FGA gresita
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire FGA gresita

Buna ziua,
Anul trecut in luna octombie am depus crreri de despagubire pentru doua dosare CASCO de la City Insurance, spre FGA. Am primit numarul de inregistrarea abia in data de 27 decembire, ele fiind despuse in 10 octombrie. Atazi, intr-un final, mi s-a facut viramentul banilor, insa problema este ca dupa devizul pe care l-am atasat dosarelor depuse, costul total al reparatiilor(pe ambele dosare) este unul de 8199,67 lei, iar FGA-ul mi-a acordat(pentru ambele dosare) 4864,64 lei. Este o diferenta destul de mare intre costul real al reparatiei si costul pe care ei l-au estimat. Mentionez ca nu am primit nici macar un document a unei evaluari a daunelor, ca sa pot afla cum au calculat aceste sume.

Ce as putea face ca sa recuperez restul de bani pentru a putea repara masina (care de un an de zile este nefolosibila)?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 16:45, 22 Iunie 2022
Dupa ce intrati in posesia documentului de evaluare a daunelor il puteti contesta chemand in judecata firma de asigurari sau avand in vedere ca deja v-au virat banii puteti formula acum actiune in fata instantei de judecata sau FGA, e de analizat aici.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Cereți în scris decizia de la FGA și contestați în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma ... AlexSim AlexSim Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma deplasam pe carosabil, a deschis portiera cu putere si mi a facut paguba la masina. Si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dauna casco perfect cover. În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit ... Florin1010 Florin1010 Buna ziua! În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit in spate un autoturism, am completat constatere amiabila. Pe lângă RCA am și o polița Casco ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În cazul falimentului city insurance, dacă asigurătorul ... mariustz mariustz Bună ziua, În cazul falimentului city insurance, dacă asigurătorul avea de plătit daune morale în valoare de 800.000 lei unei persoane în urma ... (vezi toată discuția)