avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare Teren Improprietarire Veteran de Razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare Teren Improprietarire Veteran de Razboi

Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat cu 3 medalii. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a fot lasat in grija surorii lui (insa nu l-a instrainat).
Dupa decesul lbunicului, bunica nu s-a mai interesat de teren.
In momentul de fata mostenitori in viata ar fi sotia lui si copiii.

Persoana de la Primarie a verificat daca ar avea acum ceva in proprietate(negativ), insa nu si daca a fost improprietarit. Ne-ai solicitat titlu de proprietate pe teren sau sa mergem sa-i aratam care-i locul (informatie necunoscuta pentru noi).
Daca aveam titlul de proprietate clar nu mai era o problema.

Am solicitat totodata informatii la arhivele nationale referitor la improprietarire (astept raspunsul).

Ce putem face pentru identificarea locului obtinut?
Cum putem verifica in baza carui act a fost schimbat proprietarul? Noi suntem siguri ca el nu l-a înstrăinat.

Alte discuții în legătură

Recuperare teren veteran razboi DalyaR DalyaR Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a lasat in grija terenul surorii lui ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Sunt interesat sa primesc raspuns cu privire la urmatoarea speta ... George CRACIUN George CRACIUN Sunt interesat sa primesc raspuns cu privire la urmatoarea speta : bunicul meu ,care a avut calitatea de veteran de razboi a decedat in 1996. Tatal meu ,fiul ... (vezi toată discuția)