avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt interesat sa primesc raspuns cu privire la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt interesat sa primesc raspuns cu privire la urmatoarea speta ...

Sunt interesat sa primesc raspuns cu privire la urmatoarea speta : bunicul meu ,care a avut calitatea de veteran de razboi a decedat in 1996. Tatal meu ,fiul bunicului meu , a decedat si el in 2001. Mentionez ca nici unul din ei nu a solicitat nici o despagubire statului Roman. Sunt interesat sa stiu daca in calitate de nepot si mostenitor as putea revendica drepturile bunicului meu.
Dacă demersurile nu au fost solicitate de titular în speta de bunicul.dvs fiul și respectiv nepotul.nu au ce sa mai facă...(daca va referiți la legea 44 /19994)care prevedea atribuire loc veci,improprietarire cu teren pt veteranii decorați etc..
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea dreptului la un ha de teren arabil Statescu Statescu Buna ziua! Tatal meu, veteran de razboi, desi are intocmit dosarul (L 44/1994) pentru atribuirea unui ha de teren arabil, de foarte multi ani, pana acum nu a ... (vezi toată discuția)
Urmas de veteran de razboi rica67 rica67 Buna .Ma numesc Alexandra si vreau sa va intreb ;daca tatal meu a fost veteran de razboi pot solicita drepturile ce i se cuvin din legea 44/1994 ,deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Bunicul a murit in al 2-lea razboi mondial, ce drepturi au urmasii lui? florinvasicuta florinvasicuta tatal mamei mele,(bunicul) a murit in al 2-lea razboi mondial, doresc sa stiu daca mama beneficiaza de anumite drepturi si care sunt acestea? (vezi toată discuția)