avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Recuperare Teren Veteran Razboi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Recuperare Teren Veteran Razboi

Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a lasat in grija terenul surorii lui (insa nu l-a instrainat).
Dupa decesul lui, bunica nu s-a mai interesat de teren.
In momentul de fata mostenitori in viata ar fi sotia lui si copiii.

Incotro si cui trebuie sa ne adresam pentru recuperarea terenului? In casa nu se afla niciun act. Se poate solicita ceva de la arhiva primariei? Nu cunoastem locatia exacta a terenului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Octombrie 2021
DalyaR, utilizator
Cel mai recent răspuns: DalyaR , utilizator 10:16, 7 Octombrie 2021
La primarie nu exista un rol fiscal, un rol agricol, ceva impozite platite? Luati calea primariei va rog frumos. Si, bafta multa!
Persoana de la Primarie a verificat daca ar avea acum ceva in proprietate(negativ), insa nu si daca a fost improprietarit. Ne-ai solicitat titlu de proprietate pe teren.
Daca aveam titlul nu mai era o problema.

Ce putem face pentru identificarea locului obtinut?
Cum putem verifica in baza carui act a fost schimbat proprietarul? Noi suntem siguri ca el nu l-a înstrăinat.

trandafir2 a scris:

La primarie nu exista un rol fiscal, un rol agricol, ceva impozite platite? Luati calea primariei va rog frumos. Si, bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare teren improprietarire veteran de razboi DalyaR DalyaR Bunicul meu a fost veteran de razboi decorat cu 3 medalii. Ca urmare a primit un teren care, mutandu-se din localitatea respectiva a fot lasat in grija surorii ... (vezi toată discuția)
Moștenitorii veteranilor de razboi Gabriela777 Gabriela777 Buna ziua, In primul rând imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta întrebare si nu am găsit-o. In 1966 străbunicul meu veteran de razboi a decedat si nu am ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate veteran ordinul mihai viteazul carmendaminescu carmendaminescu Buna ziua, Am un act de proprietate, acordat in baza Decretului 444/1953 si a Hotararii Consiliului de ministri nr3522/1953, pentru 5000 mp teren agricol, ... (vezi toată discuția)