avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum 2 săptămâni am avut un accident rezultat cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum 2 săptămâni am avut un accident rezultat cu victime. ...

Acum 2 săptămâni am avut un accident rezultat cu victime.
Am lovit un pieton.Martori de la accident au anunțat poliția ,la fata locului a venit poliția dar și ambulantă ,copilul a fost luat la spital iar după 2 ore i-au dat drumul acasă pentru ca nu avea nimic ,doar câteva zgârieturi .
Poliția mi-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și mi-au reținut și permisul de conducere
Astăzi au chemat părinții minorului la declarație ,ei neavând nicio pretentie ,și nici nu depun plângere
Pe cât timp o sa îmi suspende permisul ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:00, 8 Octombrie 2021
Deocamdata aveti un dosar de urmarire penala, daca scapati de partea penala (care va dura) veti avea permisul suspendat 90 de zile. Angajati-va un avocat pentru rezolvarea dosarului penal.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ... Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si ... (vezi toată discuția)
Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)
Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)