avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. Sunt izolat la domiciliu, fiind contact ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. Sunt izolat la domiciliu, fiind contact direct cu ...

Buna ziua. Sunt izolat la domiciliu, fiind contact direct cu o persoana confirmată covid, s-a făcut ancheta de la DSP. Situația mea este următoarea: de la 1.09.2020.până la 31.008.2021 nu am fost angajat și nici asigurat la sănătate,până atunci fiind asigurat de peste 27 de ani, de la 1.09.2021 sunt angajat din nou. In izolate am intrat până pe 18.10.2021, as dori sa știu dacă beneficiez de concediu medical, sunt înscris la medic de familie, lucrez in învățământ. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)
Contact indirect covid Anne Georgelin Anne Georgelin Buna ziua, Ce faceti cu angajatii care ai caror copii au intrat in contact cu alti copii testati pozitiv, la scoala ? Ii lasati sa lucreze de-acasa ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)