avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Până pe 6 septembrie am fost în ccc , ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Până pe 6 septembrie am fost în ccc , iar de pe ...

Bună ziua. Până pe 6 septembrie am fost în ccc , iar de pe 7zept-7 octombrie ultima lună a fost soțul . Luna aceasta mi a intrat pe card toată indemnizația . Este ok?sau trebuia să iau doar pe cele 6 zile.? Mă ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Druga mihaela , utilizator 17:23, 11 Octombrie 2021
Buna ziua,
Sotul a lasat acelasi numar, IBAN pentru plata indemnizatiei pe luna ce ii revine?
Daca da... banuiesc ca este indemnicatia pe luna Septembrie, nu?
Nu a lăsat . Are IBAN-ul de pe cardul lui
Ati depus declaratie ca tatal indeplineste sau nu conditiile pentru indemnizatia CCC?
Da, am depus . Tatăl a și stat ultima lună în CCC., Și a revenit ulterior la muncă . Eu am născut pe 07 10 19 , am stat cele 42 de zile și după am depus dosarul de indemnizație Ccc cred că aproape de luna decembrie 2019.
Trebuia sa luati doar pentru cele 6 zile aferente lunii septembrie.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si lauzie? Madaaa Madaaa Buna seara, Sunt insarcinata in 4 luni si angajata din data de 19 septembrie 2019. Data probabila a nasterii este 6 aprilie 2020. Prind 7 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alinapascu12 alinapascu12 Buna ziua daca am nascut al doilea copil pe 19 07 2019 iar primul copil împlinește 2 ani pe 06 09 2019 până cand voi lua indemnizația pentru primul copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)