avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua daca am nascut al doilea copil pe 19 07 2019 iar primul copil împlinește 2 ani pe 06 09 2019 până cand voi lua indemnizația pentru primul copil pt ca la primărie mia spus că începând cu luna asta nu mai primesc niciun ban? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ioana9329 , utilizator 21:11, 8 Decembrie 2021
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?
Mesaje reeditate

@ alinapascu12
Utilizator 04:39, 7 August 2019

Nu tatăl copilului nu îndeplinește aceste condiții.

@ alinapascu12
Utilizator 04:43, 7 August 2019

La primărie mia spus că pentru primul copil nu voi mai primii niciun ban luna aceasta si ca din luna octombrie voi primii banii pt ccc2

S-a depus declaratia tatalui ca nu indeplineste conditiile ?
Mesaj reeditat

@ alinapascu12
Utilizator 09:47, 7 August 2019

Da sa depus la primul copil ca nu îndeplinește condițiile si urmeaza sa depun actele pentru al doilea copil
======

Atunci mai anuntati, inca o data, Primaria/AJPIS ca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei pentru CCC.

p.s.
Nu mai deschideti alte topicuri legate de aceasta problema. Apasati butonul "Raspunde" pentru a posta alte mesaje.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pt răspunsuri.
Bună ziua! Ajutați-mă, vă rog, cu o informație. Sunt în CCC până în 30 noiembrie 2022, când ar fi luna tatălui, dar sunt însărcinată cu bebe 2, având termen pe 7 august 2022. Voi putea lua concediul de maternitate dacă sunt în CCC cu bebe 1 sau cum se procedează? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire in cic dupa angajare AndreeaPetre99 AndreeaPetre99 Buna, Sunt o mamica ce a ales sa stea 2 ani acasa cu bebe. Cand bebe a implinit 1 an si 3 luni m-am reintors la serviciu iar dupa 5 luni am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara! cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 ... Maria Genoiu Maria Genoiu Buna seara ! Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului - lege noua pentru tata maereanalinamaria maereanalinamaria am un bebe care in 29 dec face 2 ani! am optat pentru concediu de 2 ani! tatal lucreaza in strainatate cu contract limitat si in data de 27 noiembrie ii expira ... (vezi toată discuția)