Bună ziua!
După decesul socrului,a soției și a soacrei (în aceasta ordine și în mai puțin de 1 an) mi s-a interzis accesul în curte și casa (lanț la poarta, yale schimbate)
Ce masuri legale pot lua înainte de efectuarea succesiunii. Menționez ca o mare parte din bunuri au fost luate de acolo (butoaie,cazan de țuică, unelte gospodărie etc)
O intreaga poveste de spus,dar cred ca nu e singura si aceeasi...
Socrii mei au vandut o casa in oras (Buzau) si din mai mult de jumatate au cumparat 1 apartament pentru fiul lor,iar cu restul au cumparat o casuta in stare jalnica in Zoresti(15 km de Buzau) renovarea a durat mai bine de 1 an ,bineinteles cu ajutorul meu (financiar si fizic). Intelegerea a fost ca el sa fie propietarul apartamentului si sotia mea sa ramana cu aceasta casuta.
Imediat dupa moartea socrului meu, cumnatul meu, nefiind in stare sa aiba grija de mama lui (bolnava imobilizata) a decis (unilateral)ca un unchi sa o ia pe mama lui (frate cu soacra)
Din acel moment totul a fost incuiat (lant pe poarta.yale schimbate,toate bunurile luate-frigider,aragaz,butelii,cazan de tuica,butoaie,ustensile pentru gospodarie,abricht) de catre acest unchi.
Accesul la soacra mea mi-a fost interzis(era incuiata )
Vrand sa intru in curte si sa intretin gospodaria(via,pomi fructiferi,caine,pasari etc) cumnatul meu imi tot spunea sa iau legatura cu unchiul lui(care bineinteles nu era de gasit= nu raspundea la telefon,se ascundea in casa,pana la momentul in care mi-a raspuns zicand sa nu-l mai deranjez)
In mare cam aceasta este povestea(trista de altfel)
Plângere penală
Yony7979
Bună ziua,sora mea a mostenit o casă de la bunica noastră prin contract de întreținere în care spunea că lasă întreaga ei avere ei,sa ajuns la ... (vezi toată discuția)