avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am girat impreuna cu alte persoane un coleg de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am girat impreuna cu alte persoane un coleg de serviciu pentru ...

Am girat impreuna cu alte persoane un coleg de serviciu pentru un credit la CAR. Persoana girata a inceput sa nu-si plateasca ratele de cand a primit creditul acum cateva luni in urma ,el ne fiind in incapacitate de plata. Ce masuri preventive putem lua pentru a nu ajunge in situatia de a-i plati noi ratele(plus penalitatile) din postura de giranti? Precizez ca una dintre persoanele mentionate este codebitor/coplatitor. Are obligatii diferite comparativ cu ceilalti giranti?
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2021
razvan19762708, utilizator
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 08:47, 11 Octombrie 2021
Pai .... o sa plătiți voi în locul lui, ( o sa aveți propriri pe salarii).
Și apoi voi îl dați în judecată sa vă dea bani înapoi.
Asta dacă nu vorbiți cu el sa înceapă sa plătească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)
Anulare contract girant MCC MCC Am girat o colega de serviciu pentru obtinerea unui imprumut de la un CAR. X-(Am constatat ca ne-a inselat, atat pe noi, cat si Car-ul, deoarece nu ne-a spus ... (vezi toată discuția)
Executare spike888 spike888 buna ziua!eu si cu inca o colega am girat o alta colega de serviciu cu un credit car intre timp persoana pe care am girat nu a mai platit ratele la car si ... (vezi toată discuția)