avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Se mai poate reconstitui dreptul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Se mai poate reconstitui dreptul de proprietate pentru ...

Buna ziua! Se mai poate reconstitui dreptul de proprietate pentru un teren intravilan provenit pe filiera strabunicului meu si care nu a fost cerut dupa 1989?Terenul a fost intabulat de stat in 2003 in baza unei hotarari C. L pe legea 18/1991. Am scos extrasul CF in extenso, in prezent proprietar e statul roman. Singurii mostenitori suntem eu si sora, bunicii si tata fiind decedati. Am facut succesiune pe alte imobile, dar despre acesta nu am aflat decat ulterior. Va rog un raspuns, mai putem face ceva?

Alte discuții în legătură

Uzucapiune? danieal danieal va supun atentiei urmatoarea situatie in care se afla mama mea:tatal decedat 1987, se emite titul proprietate pentru teren extravilan legea 18 ,avand inscrisi ... (vezi toată discuția)
Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)