avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit pentru alta persoana in numele meu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit pentru alta persoana in numele meu

Buna ziua,
In 2018 am luat un credit de nevoi personale pentru a achizitiona o masina cu partenerul meu. In 2019 ne-am despartit si am decis amandoi ca el sa pastreze masina si sa achite rata lunara. Lucrurile au fost ok pana acum cateva luni cand a inceput sa ceara ajutor ca nu poate acoperi rata, fiind pe numele meu normal ca am platit rata. De 2 luni nu mai raspunde la telefon, mesaje deloc. A mai ramas din credit un an jumatate iar ultimele luni le-am achitat eu. Am extrase de cont care pot dovedi faptul ca imi facea transfer lunar de bani si conversatii care sa ateste ce zic. Ce pot face in situatia de fata? Nu doresc sa platesc rata dar nu am incontro. Il pot da in judecata?
O alta problema este ca el a inmatriculat masina pe numele mamei lui pt ca stiti in Romania este mai mic impozitul asa. Ce imi recomandati sa fac?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa luata prin credit in concubinaj leo2000ro leo2000ro Buna seara.... Am și eu nevoie de un sfat...deoarece am in trecut un divorț, acum suflu și în iaurt cum se zice. Iată situația mea: -traiesc în ... (vezi toată discuția)
Locuinta cumparata inaintea casatoriei amondaos amondaos Fratele meu traieste in concubinaj de 10 ani. Acum a primit de la mine c/v partii lui din casa mamei (mama este in viata, banii i-a primit prin virament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu fostul meu partener cu care am trait in ... Dana99Dana Dana99Dana Buna ziua, Impreuna cu fostul meu partener cu care am trait in concubinaj timp de 11 ani, am renovat doua camere pe o constructie realizata de parintii ... (vezi toată discuția)