avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,daca mă puteți ajuta cu o nelămurire.Am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,daca mă puteți ajuta cu o nelămurire.Am montate ...

Buna ziua,daca mă puteți ajuta cu o nelămurire.Am montate o camera de supraveghere cu sistem audio video la o casa de la țară ( nu locuim permanent acolo). Este strict pe proprietatea mea.Vecinul mă acuză că încalc legea ,îmi spune că nu am voie cu partea audio doar video. Țin să menționez că așa este camera video cu sistem audio incorporat.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:13, 13 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc pentru tot!

Voinea Liviu a scris:

Daca va monitorizati doar proprietatea dvs,sa indice vecinul dvs de ce nu aveti voie si conform caror norme legale.

Atat timp cat camera de supraveghere capteaza imagini strict de pe proprietatea dv,vecinul nu are temei legal sa ridice pretentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camere supraveghere ContSters323557 ContSters323557 Buna ziua, Am montat un sistem de supraveghere video in curtea proprie iar vecinul este deranjat ca una dintre camere \\"bate\\" si la el in curte, ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere Costel Badea Costel Badea Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. un vecin persoana fizica a montat in regie proprie ... myagh86 myagh86 Sunt monitorizat de o camera de supraveghere fara acordul meu. Buna ziua. Un vecin persoana fizica a montat in regie proprie pe partea exterioara a cladiri ... (vezi toată discuția)